Rondreis Zuid Amerika.

Op 27 september a.s.  leveren we de camper af in de haven van Antwerpen en op 15 oktober zet de MV GRANDE AMBURGO dan koers richting Montevideo.  Zelf vliegen we per 31 october die kant uit.  Voor de eerste dagen in Urugauy hebben we een appartement gehuurd.

In Zuid Amerika willen we een maandje of 5 - 6 rondrijden. We starten dus in Uruguay en gaan dan eerst in zuidelijke richting naar Patagonië en Vuurland (Argentina en Chili). We rijden tot aan Ushuaia de zuidelijkste stad ter wereld.  Daar houdt de weg op en begint Antartica.

Er zijn in Zuid Amerika tientallen Natuur Parken, waar we een mooie selectie uit zullen maken. Het Andes gebergte met z'n passen met hoogtes tot over de 4800 meter vormen weer een ander uitdaging voor ons en de auto. Dan nog ff naar Bolivia en Paraguay. Mischien ook nog een doorsteekje in Peru, maar of de grenzen daar weer open zijn is nu nog de vraag.

Voorbereidingen zijn in volle gang. De camper krijgt nog een flinke beurt en wordt o.a. voorzien van nieuwe remmen.  Ook 3 nieuwe boordaccu's zijn besteld. De kwaliteit van de brandstof in Zuid Amerika vormt nog een flinke uitaging, maar we hebben een behoorlijke voorraad additieven aan boord waarmee we dit probleem denken te kunnen tackelen.