NOG STEEDS NIET VERTROKKEN, maar ........... we zijn vast van plan een reis van zo'n 6 maanden  door de VS en Canada te maken. Inclusief Alaska, waarom niet. De camper per boot naar de andere kant van de plas en wij er met het vliegtuig achteraan. Veel is inmiddels al voorbereid. Het lukte vanwege Corona niet in 2021. Ook '22 afgeblazen vanwege familie-omstandigheden. Gaat het dan in '23 gebeuren?

 

 

Op initiatief van dochter Sophie een lang weekend naar Schotland. We strijken neer in Edingburgh. Beiden zijn we liefhebber van een lekker glaasje whiskey op z'n tijd. Voor de zaterdag heeft Sophie een tour geboekt. De rest van de dagen worden besteed aan cultuur en smikkelen denk ik. Een thematisch verhaal volgt kort daarna op de site.

 

 

 

Medio April '22 stappen we in ons busje en rijden we naar zuidelijk Italie. Op zoek naar zon, natuur en cultuur. Geen land op deze aardbol heeft een grotere coctail van deze ingredienten in de aanbieding. We zijn verder van plan met de veerboot over te steken naar Albanie en onze reis dan te vervolgen door de westelijke Balkanlanden; op zoek naar "de herberg met het hoefijzer"? You never know!